Gift-Card Gerdagedachtenknoop.nl

De Mind Wellness Giftcard is inleverbaar bij  Gedachten​knoop.nl

Voor wie:

Herken je dit? Je blijft maar piekeren en piekeren door een stroom aan ( negatieve ) gedachten, die zich als een stevige knoop vastzetten in je hoofd en lijf.  Je voelt je vaak moe, blijf je oneindig twijfelen over wat je graag wel of niet wilt of moet, heb je het gevoel dat je geleefd wordt en mis je de energie om leuke dingen te ondernemen. Je voelt je onzeker en op een positieve wijze naar jezelf en je omgeving kijken, lukt vaak niet meer.  Mocht je je hierin herkennen dan begeleid ik je hierbij graag, zodat je weer rust en ruimte in je hoofd en lijf kunt ervaren. Je gaat je zelfverzekerder voelen en ontdekken wat echt belangrijk voor je is, waardoor je weer meer plezier in je leven kunt ervaren.

Arrangement:  ACT coaching

Kennismaking met ACT (Acceptance and Commitment Therapy ), als je je graag zelfverzekerder wilt voelen en met meer plezier in het leven wilt staan. Ontdek hoe ACT je op een onderzoekende en meer flexibeler wijze laat kijken naar je gedachten en gevoelens.

Waarde: € 50,00.

Arrangement: Spelen met belemmerende overtuigingen 

Op een speelse manier aan de slag waarin je onderzoekt wat houd je tegen om je doel te bereiken.  Ervaar hoe je meer inzicht krijgt in de kunst van het loslaten en je gaat ontdekken wat echt belangrijk voor je is.

Waarde:  € 75,00.

Arrangement: Mindfulness

Mindfulness gaat over het leven in het hier en nu. Je ervaart  het effect van aandacht voor je adem waardoor je gemakkelijker contact kunt maken met alles wat zich op dit moment aandient in je lichaam. Door open staan voor je eigen ervaring, kun je een gevoel van vrijheid ontwikkelen.

Tijdens de  ‘Bodyscan’ waarbij je heerlijk op een matje ligt, maak je contact met je lichaam en word je je bewust van een ontmoeting met jezelf.

Waarde:  €75,00.

Naast bovenstaande kennismakingsproducten zijn er verschillende mogelijkheden om een traject op maat te volgen. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, voel je vrij om hierover contact met me op te nemen voor verder informatie.
Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen op 06 12 17 12 23.