Benieuwd hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren?
Lees dan hieronder hun reacties.

Moeilijke momenten in mijn leven, stopte ik het liefst diep weg en negeerde ik alle klachten die ik kreeg en werd ik uiteindelijk ziek.
Een goede vriendin gaf het advies om een afspraak met maken met Gerda, en ook al vond ik dit erg spannend, nu kan ik zeggen dat het voor mij de beste keuze was die ik kon maken. Ik voelde me welkom en ook al snel op mijn gemak. Ze luisterde zonder te oordelen wat ik heel fijn vond. Door haar vragen die soms best pittig waren en de verschillende oefeningen, heb ik geleerd hoe ik beter kan omgaan met alle lastige gedachten en emoties. En ook dat pijn en verdriet bij het leven horen. Ik ben super blij dat ik dit traject heb gevolgd en voel me zoveel krachtiger.
Iris G

 

Lieve Gerda,
Dank je wel voor je luisterend oor, me helpen alles op een rijtje te krijgen, het niet oordelen en je tips en adviezen.
Dankzij jou ken ik mezelf inmiddels een stuk beter. Ik moet nog een flinke berg over, maar dat gaat me lukken. En anders weet ik je te vinden.
cropped oie transparent 1 1 | Gedachtenknoop | Psychosociaal Therapeut Sonja

 

Soms stel je vragen aan jezelf en beantwoord je de vragen ook zelf met als doel bewuster te worden van wat je bezighoudt en waar toe het zal leiden. Gerda stelde mij vragen welke ik nog nooit aan mezelf had gesteld…
Lastige vragen die door het geduld en inlevingsvermogen van Gerda ineens niet meer zo moeilijk waren. De antwoorden kwamen soms aarzelend en verrassend voor mezelf. Nog steeds vind ik het prettig om terug te denken aan de gesprekken die mij verder hebben gebracht in mijn werkzaam leven maar ook privé.
Gerda heeft mij, met haar belangstellende en rustgevende manier van coachen (in een zeer prettige omgeving ) begeleidt op mijn zoektocht naar een juiste werkomgeving waarin ik mij happy voel. Nu mag ik het zelf verder doen; ik ben tot bewust bewegen “verleidt ” op een deskundige manier…………
Anja M

 

Hallo Gerda, Simon is heel blij met de coaching die hij van je heeft gehad. Simon kan altijd een beroep op je doen wat ons betreft. Heb dat ook zo met hem afgesproken. Ik houd je graag in mijn netwerk als coach zijnde!
Annet K

 

Door omstandigheden viel ik op mijn werk buiten de boot, daardoor ging het in het gezinsleven ook niet meer zo als het zou moeten. Via een kennis werd ik doorverwezen naar Gerda. Haar manier van werken, heeft mij doen inzien dat ik vanuit mijn eigen kracht en mogelijkheden zelf het heft weer in handen kan nemen. Hierdoor ben ik beter in staat om zowel in mijn werk als privé zaken weer goed op te pakken. Het heeft mij weer geluk gebracht.
Willem Jan E.

 

Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Gerda. Van haar heb ik geleerd om meer open te staan voor anderen en dat je er niet vanuit mag gaan dat iedereen dezelfde denkwijze heeft. Het heeft mij daarom niet alleen in mijn werk geholpen maar ook privé. De gesprekken en opdrachten hebben mij heel erg naar mezelf doen kijken. Daarom ben ik erg blij dat ik deze coaching heb gevolgd!
Ingrid vdr V